ΑΝΙΧΝΕΥΤΙΚΑ :: Παρουσίαση προϊόντος

Neo Series

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή ανιχνευτών κίνησης, η Crow ανέπτυξε πρόσφατα την νέα σειρά  Neo™, η οποία θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους τους ψηφιακούς ανιχνευτές κίνησης που θα κατασκευάζει από εδώ και στο εξής.

Η νέα σειρά προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος, ενώ η μοντέρνα σχεδίαση, το συμπαγές περίβλημα και η ευκολία στην εγκατάσταση καθιστούν τους ανιχνευτές της σειράς, ιδανική επιλογή για όλους τους εγκαταστάτες που επιζητούν, ότι πιο μοντέρνο και σύγχρονο στην κατηγορία αυτή.

 

Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

  • Το ΝEO QUAD αποτελεί το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς και είναι ένας απλός ψηφιακός ανιχνευτής κίνησης με τετραπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο.
  • Το NEO QUAD ΑM είναι ένας ανιχνευτής με παρόμοια χαρακτηριστικά με το NEO QUAD αλλά επιπρόσθετα διαθέτει και την τεχνολογία Anti-Masking.
  • Το ΝΕΟ DT είναι ένας ψηφιακός ανιχνευτής κίνησης διπλής τεχνολογίας υπερύθρων και μικροκυμάτων, κατάλληλος για δύσκολα περιβάλλοντα, με παρόμοιο μοντέλο το ΝΕΟ DT AM, που διαθέτει επιπλέον τεχνολογία  Anti-Masking.
  • Tο FW NEO είναι το ασύρματο μοντέλο της σειράς, που λειτουργεί στη συχνότητα των 868 MHz ή 916.5 Mhz και λειτουργεί με μπαταρία λιθίου, για μεγαλύτερη αυτονομία.

 

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της  σειράς Neo™  είναι, ότι έχουν ενσωματωμένες στην πλακέτα τις τερματικές αντιστάσεις που απαιτούνται για την σύνδεσή τους με τους πίνακες της CROW. Έτσι, ο εγκαταστάτης εξοικονομεί χρόνο επιλέγοντας απλά την τιμή των αντιστάσεων που επιθυμεί. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων ανιχνευτών, είναι η δυνατότητα αποφυγής μικρών ζώων, η λειτουργία αυτόματης αντιστάθμισης θερμοκρασίας, η πιστοποίηση EN50131 Grade 3 κ.ά.

 

Κωδικός προϊόντος: Neo Series
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.