banner

banner

banner

banner

banner

banner

banner

banner

banner

Συνεργασίες
Η εταιρία μας συνεργάζεται με τους πιο σημαντικούς οίκους στο χώρο της ασφάλειας.
27 καταχωρημένες εγγραφές (σελίδα 1 από 2)
CROW
Ισραήλ - ΗΠΑ (πολυεθνική). Επώνυμοι ενσύρματοι και ασύρματοι πίνακες συναγερμού και παρελκόμενα, ενσύρματοι και ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης PIR & ενσύρματα και ασύρματα λοιπά αισθητήρια, σειρήνες, GSM back-ups, τηλεχειρισμοί, κ.λ.π.
HIKVISION
Κίνα. Κορυφαίος κατασκευαστής δικτυακών ψηφιακών καταγραφέων H.264, με μοναδικά χαρακτηριστικά. Η HIKVISION κατέχει την 13 θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας (Asmag Secutity Top 50), συνεργάζεται στενά με την Texas Instruments, χρησιμοποιώντας τα DSP της και απασχολεί περισσότερους από 300 ηλεκτρονικούς μηχανικούς στο τμήμα ανάπτυξης προϊόντων
DEDICATED MICROS
M. Βρετανία. H εταιρεία θρύλος στο CCTV, που εφηύρε τα multiplexers και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ψηφιακών καταγραφέων στον κόσμο. Πρόσφατα έχει εξαγοράσει και ενσωματώσει τις πασίγνωστες DENNARD και BAXALL. Ποιοτικά δικτυακά ψηφιακά συστήματα καταγραφής εικόνας και ήχου, video matrixes, πληκτρολόγια ελέγχου, speed domes, δικτυακές και αναλογικές κάμερες, προστατευτικές θήκες, μηχανισμοί pan & tilt, υπέρυθροι προβολείς, κ.λ.π.
CNB
Κορέα. Κορυφαίος κατασκευαστής αναλογικών καμερών όλων των τύπων, που χαρακτηρίζονται για το μοναδικό τους design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τους. Η CNBTEC κατέχει την 29 θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας (Asmag Secutity Top 50) και κατασκευάζει τα προϊόντα πολλών "επώνυμων" άλλων οίκων.
PAXTON ACCESS
Μ. Βρετανία. Κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων access control και ωρομέτρησης όλων των τύπων. Τα προϊόντα της PAXTON, χαρακτηρίζονται από το υψηλό design, την ευκολία εγκατάστασης και χειρισμού καθώς και για την αξιοπιστία τους. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.
VIDEOTEC
Ιταλία. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής CCTV accessories, με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής. Προστατευτικές θήκες εσωτερικού / εξωτερικού χώρου όλων των τύπων και για τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, βραχίονες και βάσεις στήριξης, μοτέρ περιστροφής, αντιεκρηκτικός εξοπλισμός για CCTV, πληκτρολόγια και δέκτες τηλεμετρίας, video switchers, video matrixes, υπέρυθροι προβολείς, κ.λ.π.
INDIGOVISION
M. Βρετανία. Δικτυακά συστήματα CCTV, λογισμικό, δικτυακές κάμερες όλων των τύπων (και High Definition) κορυφαίων επιδόσεων. H INDIGO VISION ειδικεύεται σε μεγάλα έργα, όπως σε διεθνή αεροδρόμια, σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 και οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Τορίνου το 2006, στις τελευταίες συναντήσεις του G8, σε οδικές αρτηρίες, σήραγγες, λιμάνια, σιδηροδρόμους, Καζίνο, Τράπεζες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, κ.λ.π.
VIDEOR
Γερμανία. Ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων CCTV στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε πολλές χώρες.
ENEO
Γερμανία. Κάμερες όλων των τύπων, speed domes, φακοί, monitors, ψηφιακά συστήματα καταγραφής και μετάδοσης εικόνας, πομποί και δέκτες μεταφοράς εικόνας και τηλεχειρισμών μέσω οπτικών ινών, αξεσουάρ CCTV, κ.λ.π.
GEOVISION
Ταϊβάν. Πασίγνωστα δικτυακά ψηφιακά συστήματα καταγραφής εικόνας και ήχου PC based και standalone, κάρτες video capture, λογισμικό, IP κάμερες, περιφερειακά, κ.λ.π. Η GEOVISION κατέχει την 35 θέση στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών συστημάτων ασφαλείας (Asmag Secutity Top 50).
SD
Γαλλία. Συμβατικά και αναλογικά (addressable) συστήματα πυρανίχνευσης - πυρόσβεσης, πίνακες, πυρανιχνευτές, ανιχνευτές θερμοκρασίας, δέσμες, μπουτόν αναγγελίας φωτιάς, ανιχνευτές αερίων, σειρήνες, αντιεκρηκτικά συστήματα, κ.λ.π.
HR
Ιταλία. Δέσμες υπερύθρων για πόρτες και παράθυρα.
SENGATE
Ταϊβάν. Υπέρυθρες ενεργητικές δέσμες συναγερμού.
ALEPH
Ιαπωνία. Μαγνητικές επαφές συναγερμού και access control.
LABEL
Ιταλία. Ανιχνευτές δονήσεων, μπουτόν πανικού και αξεσουάρ συναγερμού / πυρανίχνευσης / access control
SEAGATE
ΗΠΑ. Ειδικοί δίσκοι για CCTV, σχεδιασμένοι για 24ωρη συνεχή λειτουργία
SUPREMA
Κορέα. Κορυφαίος κατασκευαστής βιομετρικών συστημάτων.
PULSAR
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και η κύρια δραστηριότητα της είναι η παραγωγή συσκευών και αξεσουάρ για συστήματα συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης και CCTV. H παραγωγή, οι αποθήκες και οι άλλες υπηρεσίες εντός της εταιρείας καλύπτουν επί του παρόντος μία έκταση 3000m2 και απασχολούν περισσότερους από 100 ανθρώπους και έχει πολλούς πελάτες στην Ευρώπη και την Ασία.
NEOVO
Ολλανδία - Ταϊβάν. Κορυφαίες οθόνες LCD/TFT, με μοναδικό design και ποιότητα κατασκευής και ειδικό οπτικό κρύσταλλο προστασίας, για σύνδεση με συστήματα CCTV και υπολογιστές.
HID
ΗΠΑ. Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αναγνωστών και καρτών access control στον κόσμο. Αναγνώστες proximity όλων των τύπων, βιομετρικοί αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων, αυτόνομα δικτυακά συστήματα proximity, κάρτες και keytags.
FUJINION
Η εταιρία Fujinon Inc. είναι ένας από τους πρωτοπόρους σχεδιαστές και κατασκευαστές προϊόντων οπτικής τεχνολογίας. Βασίζεται στην συνεχή ερευνά, την μακρά εμπειρία και την κορυφαία ποιότητα η Fujinon μπορεί και παρέχει προϊόντα που καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές παγκοσμίως.
NUUO
Ταϊβάν. Ο πλέον υποσχόμενος κατασκευαστής IP λογισμικού για CCTV, που υποστηρίζει περισσότερα από 520 μοντέλα IP καμερών από 31 κατασκευαστές. Επίσης, παρέχει υβριδικά συστήματα καταγραφής PC based, κάρτες video capture, δικτυακούς καταγραφείς standalone (NAS), περιφερειακά, κ.λ.π
VERACITY
Μ. Βρετανία. Λύσεις Power Over Ethernet, συνδέσεων Ethernet μέσω υπαρχόντων ομοαξονικών καλωδίων, επέκτασης Ethernet σε μήκος περισσότερο από 100 m, κ.λ.π
TELLERMATE
M. Βρετανία. Συστήματα καταμέτρησης χαρτονομισμάτων και κερμάτων που βασίζονται στην ζυγιστική μέθοδο.
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.