ΕΙΔΙΚΕΣ :: Παρουσίαση προϊόντος

VKC-1375 Box --- VKCD-1375 Dome

 

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος εξελίσσονται συνεχώς. Εκτός από την προοδευτική αύξηση της ανάλυσης είναι πλέον διαθέσιμες και πολλές analytics λειτουργίες που κάνουν την επιτήρηση πιο αξιόπιστη και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια .

Τόσο η κάμερα VKC-1375 Box όσο και η VKCD-1375 σταθερή Dome της Εneo,

θεωρούνται από τα πλέον εξελιγμένα μοντέλα που εφαρμόζουν τις τελευταίες τεχνολογίες analytics σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση των 650 γραμμών που διαθέτουν.

Η δυνατότητα ανίχνευσης δολιοφθοράς με την κάλυψη κάμερας, defocusing,ανίχνευσης ψεκασμού από σπρέι και αλλαγή της κατεύθυνσης της κάμερας είναι μερικές από τις εφαρμογές που έχουν προστεθεί στις συσκευές αυτές και έχουν σαν στόχο να ενισχύσουν την ασφάλεια  και την απρόσκοπτη επιτήρηση των χώρων στους οποίους τοποθετούνται.

Άλλη μια εφαρμογή ιδιαιτέρως σημαντική είναι η ανίχνευση κίνησης που εφαρμόζεται σε ολόκληρη την σκηνή και μπορεί ακολουθήσει το κινούμενο αντικείμενο

Η τεχνολογία της Εneo δεν σταματά εδώ καi  π ρ ο χ ω ρ ά  α κ ό μ η  π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ ο  προσφέροντας επιπλέον χαρακτηριστικά όπως: αναγνώριση προσώπου ( Face detection ) , προειδοποίηση όταν ένα αντικείμενο μετακινείται από ένα προκαθορισμένο χώρο (Missing object detection) και λειτουργίες καταμέτρησης. Όλες αυτές

οι λειτουργίες analytics είναι σαφώς χρήσιμες μόνο όταν η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετική για αυτόν τον λόγο οι κάμερες VKC-1375 και VKCD-1375 έχουν οριζόντια ανάλυση 650 TVL και - εκτός από εξελιγμένο WDR -λειτουργία πραγματικού DAY/NIGHT.

Τέλος ένα πολύ προηγμένο χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο στις κάμερες της σειράς 1375 είναι η δ υ ν α τ ό τ η τ α E H L C (Excessive High Light Compensation) . Αυτή η λ ε ι τ ο υ ρ γ ί α  μ ε ι ώ ν ε ι δραστικά τις πολύ φωτεινές περιοχές της εικόνας βίντεο, όπως για παράδειγμα οι προβολείς των αυτοκινήτων που στρέφονται πάνω στην κάμερα. Από την άλλη, οι πολύ σκοτεινές περιοχές της εικόνας παραμένουν φωτεινές, έτσι ώστε να είναι αναγνωρίσιμα τα α ν τ ι κ ε ί μ ε ν α  που περιλαμβάνονται σε αυτή.

 

 

Μέγεθος αισθητηρίου: 1/3"

Τύπος αισθητηρίου: Sony Super HAD II PS 960H Interline Transfer

Οριζόντια ανάλυση: 650 TVL

Μετακινούμενο φίλτρο υπερύθρων

Excessive High Light Compensation (EHLC)

Low Speed Shutter

Backlight compensation (BLC)

Wide Dynamic Range (WDR)

Digital Noise Reduction (DNR)

RS-485 Serial interface

Τροφοδοσία: 12VDC, 24VAC

Σχετικά Video
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.