WESTERN DIGITAL :: Παρουσίαση προϊόντος

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ WD

Οι τυπικές επιτραπέζιες μονάδες σκληρού δίσκου είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν κατά προσέγγιση για 8 ώρες την ημέρα, επί 5 ημέρες την εβδομάδα. Τώρα, λάβετε υπόψη ότι ένα σύστημα DVR ή ένα σύστημα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας συνήθως λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα, καταγράφοντας πολλές ταυτόχρονες ροές βίντεο. Οι εφαρμογές αυτού του είδους απαιτούν άλλον τύπο μονάδας: τις μονάδες δίσκου της WD για εφαρμογές παρακολούθησης.

Η WD σχεδίασε μια σειρά μονάδων αποθήκευσης που αποτελούν τέλεια επιλογή για την ψηφιακή βιντεοπαρακολούθηση και τις πολλές παραμέτρους που σχετίζονται με το περιβάλλον και την εφαρμογή. Οι μονάδες δίσκου της WD επιτρέπουν στα συστήματα SDVR, NVR, CCTV, IPTV καθώς και σε άλλα ψηφιακά συστήματα βιντεοπαρακολούθησης να προσφέρουν εκτεταμένο εύρος δυνατοτήτων και λειτουργιών, όπως η υψηλή ανάλυση εικόνας, η αναπαραγωγή βίντεο με συνεχή ροή από πολλές κάμερες, η αρχειοθέτηση βίντεο με εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα και η αναπαραγωγή βίντεο on-demand. Ανεξάρτητα από τον χώρο παρακολούθησης, είτε πρόκειται για τράπεζα, καζίνο, κατάστημα λιανικής, εμπορικό κατάστημα, εταιρικό περιβάλλον, κρατική υπηρεσία ή αρχή επιβολής του νόμου, οι μονάδες σκληρού δίσκου της WD ειδικά για συστήματα παρακολούθησης, προσφέρουν τις επιδόσεις, την πρόσθετη χωρητικότητα και τη βελτιωμένη αξιοπιστία που απαιτούν αυτές οι εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά

 

  • Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας - Μέχρι και 40% κατανάλωση ενέργειας συγκρινόμενος με τους κοινούς σκληρούς δίσκους με συνδυασμό των τεχνολογιών IntelliSeek, IntelliPark και IntelliPower.
  • Cool And Quiet - Λειτουργεί με χαμηλότερο θόρυβο χάρη στον ειδικό αεροδυναμικό σχεδιασμό των κινουμένων μερών και εκλύει λιγότερη θερμότητα κατά την λειτουργία του.
  • IntelliPower - Απόλυτα ισορροπημένη λειτουργία με μικρομετρική ρύθμιση ταχύτητας περιστροφής, ταχύτητας μεταγωγής δεδομένων και νέους αλγόριθμους αποθήκευσης  που παρέχουν σημαντική μείωση κατανάλωσης ενέργειας και σταθερή απόδοση. Επιπλέον, ο σκληρός δίσκος Green Technology καταναλώνει λιγότερο ρεύμα κατά την εκκίνηση λειτουργίας του, επιτρέποντας την ομαλή εκκίνηση συστημάτων που ταλαιπωρούνται από αιχμές ρεύματος κατά την εκκίνηση.
  • IntelliSeek - Υπολογίζει την καλύτερη δυνατή ταχύτητα ανίχνευσης για χαμηλότερη κατανάλωση, λιγότερο θόρυβο και μείωση κραδασμών.
  • Τεχνολογία NoTouch Ramp Load - Η κεφαλή εγγραφής δεν αγγίζει ποτέ των επιφάνεια του δίσκου εξασφαλίζοντας μικρότερη φθορά και μεγαλύτερη προστασία κατά την μεταφορά.
  • Τεχνολογία Κατακόρυφης Μαγνητικής Εγγραφής (PMR) - Υποστηρίζει την τεχνολογία PMR για ακόμη μεγαλύτερη πυκνότητα εγγραφής.

 

Κωδικός προϊόντος: S0 3950
LIVE

LIVE
Δείτε το Λουτράκι σε ζωντανή μετάδοση μέσω web κάμερας!

Η Total Security σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά τον χώρο σας, από οποιοδήποτε σημείο μέσω internet! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.